Lütfen bekleyin..



CHP Saha Çözüm sorunları dinledi

20 Kasım 2022, 19:32 - Okunma: 258

CHP Batman İL Başkanı Hüseyin Yaşar Saha Çözüm Ekibi olarak 4 ayda Batman’da 101 bin ev ve iş yerini ziyaret ederek Batmanlı hemşehrinin yaşadıkları sorunları tespit ettiklerini belirtti. CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar açıklamasında“ Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeye hazırlanan deneyimli ve birikimli dev kadromuz ile iktidara geldiğimizde bütün sorunların

hepsini çözmeye söz veriyoruz. AKP iktidara geldiğinde 2 liranın altında olan benzin ve mazot günümüzde 23-28 liranın civarına yükselerek 10-15 kat artmıştır.
Bozulan bu ekonomik dengeden dolayı elektrik, doğalgaz ve kömür fiyatları kat kat artarak vatandaşın alım gücünü tamamen bitirmiştir. Milyonlarca abone elektrik borcunu ödeyemediği için elektriği kesilmiş ve karanlığa mahkum edilmişlerdir. Bu yıl doğalgaz kullanacak vatandaşlar için kötü günler bizi beklemektedir. Konut fiyatlarındaki aşırı artış ve yükselen kiralar birçok ev sahibi ve kiracıyı karşı karşıya getirerek sosyal kırılmalara neden olmaktadır.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=