Lütfen bekleyin..



2 GÜNDE 50 KÖY DOLAŞTI

20 Kasım 2022, 19:35 - Okunma: 318

Vali Ekrem Canalp Sason’da 2 gün boyunca yaptığı köy ve mezra ziyaretlerinde 50’yi aşkın köyü ziyaret ederek yoğun bir tempoda ziyaretlerini aksatmadı. İki günlük köy ziyaretlerinde Mereto Dağı eteklerinde bulunan köy ve mezraları da dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen Vali Canalp vatandaşlardan tam not aldı. İki günde 50 köy ve birçok mezra dolaşan valinin temposu, beraberinde

bulunan kurum amirleri ve vatandaşlardan takdir topladı.  
Sason köy ziyaretlerine Diyarbakır sınırında bulunan Kaşyayla köyü ile başlayan Vali Ekrem Canalp, erken saatlerde vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. 

TAZİYE DİLEKLERİNDE BULUNDU 

Batman Valisi Ekrem Canalp, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt’un Sason ilçesinde bulunan ailesi ile evinde bir araya gelerek acılarını paylaştı. İkinci gün Vali Ekrem Canalp, İlimiz Sason ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Güvenlik Korucusu Nadir Araz’ın ilçe merkezinde bulunan evde ailesiyle bir araya gelerek taziye dileklerinde bulundu. Vali Canalp ve Sason Kaymakamı Murat Mete ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı M.Şah Yiğit ile birlikte grup köy yollarında incelemelerde bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=