Lütfen bekleyin..



Sason’un en ücra köylerine gitti

17 Kasım 2022, 16:07 - Okunma: 428

Batman Valisi Ekrem Canalp kentte köylere ve kırsal kesime yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Batman’da ilçe ve kırsala ziyaretleriyle gündemde yer alan Vali Canalp kısalın sorunlarının çözümü için yoğun bir gayret sarfediyor. Dün Sason’da yanına kurum müdürlerini de alarak Sason’un en ücra köylerine giden Vali Ekrem Canalp köylerde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sason’da ulaşılması zor ve uçurumlarla dolu yollardan geçerek köylere ulaşan Vali Ekrem Canalp’ı yanlarında gören köylüler memnuniyetlerini dile getirdiler.    
 Vali Ekrem Canalp, beraberinde Garnizon Komutanı, Sason Kaymakamı ,İl Emniyet Müdürü İl Jandarma Komutanı,Belediye Başkanları ve İl Müdürleri ile Sason Kaşyayla, Çağlı köyü Ordu mezrası, İbcesu köylerini ziyaret ederek,vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Canalp ziyarette Köy muhtarları Nasır Bozkur, Celal Ağımve İlhami Sak’tan sorun,ihtiyaç ve talepleri dinledi. Köylüler Vali Canalp ve il yöneticilerinin ziyaretinden son derece memnun kaldılar.


Ziyaretler kapsamında Vali Canalp Sason Yücebağ jandarma Karakolunuda ziyaret ederek burada görev yapan askerle bir araya geldi. Daha sonra Yücebağ Belediye başkanı Abdullah Bil'ide ziyatet etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=