Lütfen bekleyin..



Özel Zilan Hastanesinden bir ilk daha

16 Kasım 2022, 16:41 - Okunma: 444

Batman Özel Zilan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Veysel Yetkin gazetemizi ziyaret ederek basın mensupları ve birinci derece yakınları dahil olmak üzere yıl sonuna kadar hastanelerini tercih etmeleri halinde ücretsiz muayene olacaklarını belirtti. Yetkin Hastanede ağrısız ve dikişsiz sünnet işleminin de Doç Dr. Fatih Ataç tarafından gerçekleştirildiğini belirterek tecrübeli hekim, modern tıbbi cihazlarla hizmete devam ettiklerini belirtti.

ÖZEL ZİLAN’DAN GAZETECİLERE ÜCRETSİZ MUAYENE

Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Genel Müdür Yardımcısı Yetkin, “ Hastanemizde deneyimli doktorlarımızla hizmet vermeye gayret ediyoruz. Hastanemizde Prof. Dr. Fatih Ataç tarafından dikişsiz ağrısız modern estetik sünneti ilk olarak Özel Batman’da Zilan hastanesinde uygulanmaktadır. Çok cazip fiyatlarla ve Sağlık Bakanlığı onaylı cihazlar ve medikal malzemelerle halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyarız.  Batman’daki Basın mensuplarımıza desteğimiz devam ediyor. Basın mensuplarının anne-baba, eş ve çocukları da bu uygulamamıza dahil olarak ücretsiz muayene olacaklar. Ücretsiz muayene kartlarımız var. Yılsonuna kadar hastanemizi tercih ettiklerinde ücretsiz muayene olacaklardır. Bunun yanında doktor muayene sırasında tahlil ve tetkik isterse, yüzde 20 de ekstra bir indirim yapılacak. Bunun yanında anlaşmalı olduğumuz kurumlar, STK’lar, oda ve dernekler var. Onları da yılbaşına kadar muayene ücretlerimizi 75 TL olarak sabitledik. Yılbaşından sonra da 2023 yılı boyunca tüm işlemlerde yüzde 20 indirimli olarak devam edecek” dedi.
Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Yetkin’e teşekkür ederek gösterdikleri yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan
674 gün önce
Zilan hastanesinde gerçekten son zamanlarda ciddi bir değişim var hastaneye renk kattı sanki bu beyefendi.heryerde hizmetlerinden bahseden reklamlarini görüyoruz başarılar dileriz batman halkı olarak
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=