Lütfen bekleyin..



Üner ailesinin mutlu günü

14 Kasım 2022, 15:24 - Okunma: 1130

Gercüş eski Belediye başkanı Esat Üner’in oğlu Mehmet Salih Üner hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Mardin eşraflarından Sadun Baday’ın kızı Esengül Baday’la dünya evine girdi. Genç çift için düzenlenen düğüne HDP Batman İl eş başkanları Hürriyet Kaytar, Hüseyin Sarik, Belediye ve İl genel meclisi üyeleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, İstanbul, Ankara, Mersin, Mardin,

Diyarbakır ve şehir dışından çok sayıda davetli ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğünde damadın babası Esat Üner davetlilerle yakından ilgilenerek kapıda karşıladı. 

ESAT ÜNER’İ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Düğün öncesinde mevlidi şerif okutularak davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Yoğun ilgi gören ve davetlilerin salona sığmadığı düğünde İstanbul ve Mardin’den sanatçılarda sahne alarak davetlilere unutulmayacak bir gün yaşattılar. Nusaybin Kemençe ekibinin de sahne aldığı görkemli düğünde genç çiftin nikah şahitliğini İdris Türk, Fatih Yılmaz, Memduh Mahmutoğlu, Rıdvan Baday, Abdulvahap Baday, Hamit Altınsoy, Süleyman Kutlu, Ümit Aslan, Hüsniye Demir, Ersin Oğuz ve İbrahim Eren yaptılar.

Gercüş Belediyesi evlendirme dairesi müdürü Mehmet Özel tarafından kıyılan Nikah’ın ardından söz alan Damadın Babası Esat Üner bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Batman ve Gercüş’lü hemşerileri olmak üzere, şehir dışından Batman’a kadar gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve akrabalarına teşekkür ederek nikah cüzdanını Geline takdim etti. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.  


 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=