Lütfen bekleyin..



İkiztepe köyündeki olayda ölü sayısı yükseldi

13 Kasım 2022, 17:09 - Okunma: 840

Batman’da yakın akrabalar amca yeğen arasında tarlada su kuyusu açma meselesinden çıkan tartışmada silahlar konuştu. Silahlı kavgada 4 kişi öldü, 2 ağır yaralı olmak üzere onlarca kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay, Batman'a merkeze bağlı İkiztepe köyünde yaşandı. Kardeş olan Sadık Akın ve Asker Akın tarlada su kuyusu açma meselesi yerini silahlı kavgaya bıraktı

Abi ve kardeş ile birlikte amaca çocuklarının da karıştığı silahlı kavgada 5 kişi öldü, 2 ağır yaralı olmak üzere 20yi aşkın kişi yaralandı. Adeta çatışmaya dönüşen kavgaya köy sakinlerinin müdahalesi yetersiz kalınca güvenlik güçlerine haber verildi. Köy sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Güvenlik güçleri kısa sürede önlem alırken sağlık ekipleri ise kavgada yaralananlara ilk müdahaleyi yaptı. 

POLİS HASTANE GİRİŞ-ÇIKIŞLARINDA ÖNLEM ALDI

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan silahlı kavgada; Sadık A. (65) ile kardeşi Sıdık A. (55),   Yusuf A. (21) ve Şirin A. kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

durumu ağır 2 Yaralının tedavisi devam ediyor. Öte yandan hastane giriş ve çıkışlarına çok sayıda polis güvenlik önlemi alırken olayı duyan yakınları ise hastaneye akın etti.  Güvenlik güçlerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=