Lütfen bekleyin..



“Servisçi esnafı sorunlarına çözüm bekliyor”

13 Kasım 2022, 11:48 - Okunma: 374

Batman Minibüsçüler Odası Başkanı Şeref GÖYMEN beraberinde okul servis yöneticileriyle birlikte Osmanlı Cafede kahvaltılı basın açıklaması düzenleyerek taleplerini gündeme getirdi.Başkan Göymen açıklamasında “2019 dan beri yaşanan pandemiden dolayı servisçi esnafı ciddi anlamda etkilenmiştir. Buna istinaden belediye otobüsleri okul saatlerinde adeta okul servisi gibi

çalışmaları ve okul önlerinde okul servis araçları gibi öğrenci taşımaktadır buda servisçi esnafımızı çok mağdur etmektedir. Sayın valimiz servis ücretleri ile ilgili verilen Kasım ayında Belediye başkan vekilinin verdiği sözüne istinaden servisçileri ikna etmiştik fakat mevcut yapılan zam hem maliyetleri hem de servisçi esnafını zor durumda bırakmıştır çalışan araçlar maliyetlerini kurtarmadığımdan kasım ayında yapılan yeni fiyat güncellenmesi. Servisçi esnafını zor durumda bırakmıştır. Bu şartlar altında servisçi esnafı 5 günlük ara tatilden sonra çalışmama kararı almıştır. Bu bir haftalık tatil süresi içinde belediye tarafından yeni bir düzenleme yapılmasını talep ediyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=