Lütfen bekleyin..



Batman'da 20 bin fidan toprakla buluştu

13 Kasım 2022, 11:46 - Okunma: 266

Vali Ekrem Canalp, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsünde düzenlenen fidan dikim törenine katıldı.Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle her yıl 11 Kasım günü icra edilen Milli Ağaçlandırma Gününde bu yıl “Türkiye Yüzyılına Nefes” temasıyla yapılacak Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında ilimizde 20 bin adet fidan toprakla buluşturulacak.

MERKEZ VE 5 İLÇE FİDAN DİKİMİ

Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara hitap eden Vali Canalp, “Batman’da da gene hem merkezde hem de beş ilçemizin tamamında şu anda ağaçlandırma faaliyeti yapılıyor bizim bugün bu faaliyetler çerçevesinde Batman’da 20.000 fidanımızı inşallah toprakla buluşturmuş olacağız. Gene Orman İşletme Müdürlüğümüz önderliğinde 52.000 fidanımızı kamu kurum kuruluşlarımızda dağıtmak suretiyle aynen burada olduğu gibi değişik kuruluşlarımızca da fidanlarımızın toprakla buluşmasını sağlayacağız.” Yapılan konuşmaların ardından Vali Canalp, katılımcılarla birlikte fidanları toprakla buluşturarak, can suyu verdi. Dikilen ağaçlara Bartın maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşların isimlerinin yazıldığı plakalar yapıştırıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=