Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Kaymakamlar toplantısına başkanlık etti

13 Kasım 2022, 11:37 - Okunma: 218

Vali Ekrem Canalp başkanlığında, ilçelerde yürütülen kamu hizmetleri, yatırım ve ilçelerin genel sorunlarının ele alındığı Kaymakamlar Toplantısı yapıldı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz, İbrahim Güneş, Kadir Kılıç, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Gercüş Kaymakamı Muhammet Öztaş,

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Sason Kaymakamı Murat Mete, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Tarım ve Orman Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Gençlik ve Spor Müdürü, İl Sağlık Müdürü Vekili ile İl Kültür Turizm Müdür vekili katıldı. 
KÖYDES ÇALIŞMALARI ELE ALINDI
Vali Canalp’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda, İlçeler bazında yürütülen KÖYDES (Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi) çalışmaları, Sosyal Yardımlar, Eğitim, Sağlık, Tarım, Kültür ve Gençlik Spor alanında yürütülen çalışmalar ve ilçelerin genel sorunları görüşüldü. Vali Canalp, toplantıda yaptığı değerlendirmede; yapılan çalışmalarda herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi ve her aşamasının titizlikle takip edilerek etkin bir koordinasyon içerisinde yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Toplantı, Kaymakamlar ve kurum yöneticileri tarafından ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=