Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi ”Esnafımızın hizmetkarı olmaya geldik”

10 Kasım 2022, 17:40 - Okunma: 313

8 aydır Batman Esnaf odası başkanlığını yapan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Basın turu programı kapsamında Gazetemizi ziyaret ederek gazete sahibimiz Nimet Dal’la görüştü. Batman’da esnafa yönelik çalışmalarıyla takdir edilen Başkan Çiftçi ziyarette gazetecilerin görüş ve önerilerini de dinledi. Başkan Çiftçiye yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Batman’lı esnafa yönelik 2 bin konut projesi için girişimlerinin sürdüğünü belirten Başkan Çiftçi kentin kalkınması ve esnaflara yönelik projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Oda olarak göreve geldikleri günden bu yana çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini aktaran Başkan Çiftçi, çeşitli faaliyetlerle bunu gerçekleştirdiklerini söyledi. 

“ESNAFA KONUT ÇABAMIZ DEVAM EDİYOR”

Esnafları konut sahibi yapmak için girişimlerinin yavaş yavaş sonuçlandığını söyleyen Başkan Çiftçi, “Özellikle Pandemi döneminde zorluk yaşayan ödemelerini yapmak için evlerini satan esnafın olduğunu çok duyduk. Artan maliyetler ve zorlaşan hayat koşulları ve yükselen enflasyon karşısından esnafların tekrar ev sahibi olmaları çok zor olduğu gözükmektedir.

Bu sebepten dolayı esnaflarımızı konut sahibi yapmak için Valilik ve Belediye nezdinden girişimlerimiz oldu olumlu karşılandı. AR-GE çalışmalarımız devam etmektedir. Konut projemizde 2 bin konut hedefimiz var. Bunun için hazine arazisi olmayan bir araziyi uygun fiyata alıp özel imar izniyle konutlarımızı etap etap inşa edeceğiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=