Lütfen bekleyin..



Onat Ailesinin Mutlu Günü

10 Eylül 2017, 22:46 - Okunma: 7133

Batman’ın sevilen simalarından, Receban aşiretinin önde gelenlerinden BADER Çelik Kapı Sahibi Mehmet Onat’ın oğlu Sinan Onat hafta sonu Erköklü Kır Düğün salonunda yapılan sade bir törenle Eğitimci Neslihan Delice ile Dünya evine girdi.ERKÖKLÜ KÖYÜNDE KIR DÜĞÜN SALONUBir dönem İstanbul Batmanlılar Derneği Başkanlığıda yapan İş adamı Mehmet Onat Erköklü köyünde yeni inşa ettiği Kır düğün salonunda ilk düğünü yaptı. Düğünde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Yoğun ilgi gören düğüne kalabalık bir topluğun yanı sıra BATSO eski Başkanı ve Başkan adayı Osman Nasıroğlu, İş adamı Bahri Müjdeci, Hüseyin Akın, İl Genel meclis üyesi Metin Yalçın, Gazeteci Yazar Sebahattin Hamidi, iş adamları, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Kurum Müdürleri, eğitimciler, Çevre köy sakinleri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Düğüne ev sahipliği yapan Damadın babası Mehmet Onat davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.


Tüm masaları tek tek dolaşan İş adamı Mehmet Onat bu  mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve davetlilere teşekkür etti.
GİRESUNDAN BATMAN’A GELİN
Öğretmen olan Damad Sinan Onat okulda tanıştığı aslen Giresun’lu olan Öğretmen Neslihan Delice ile evlenerek dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu gününde eğitimci arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gelinin yakınlarıda bu mutlu günde Batman’da buluştular. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Sinan Onat / Neslihan Delice Çiftini kutlar ömür boyu mutluluk dileriz.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=