Lütfen bekleyin..



Vali Canalp köylerin sorunlarına duyarlı

03 Kasım 2022, 15:51 - Okunma: 319

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp köy ziyaretleri programı kapsamında Hasankeyf’e bağlı tüm köyleri ziyaret etti. Köylülerle bir araya gelen Vali Canalp, köylerde birçok çalışmaların tamamlandığına dikkat çekerek geri kalan sorunları ise çözeceklerini söyledi. Vali Canalp, köylere yönelik hizmetlerin etkin, verimli ve daha başarılı bir şekilde sunulması ve kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç,

sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla başlattığı köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİNE AĞIRLIK VERDİ

Vali Ekrem Canalp, kırsal kesimin ihtiyaç ve talepleri ile karşılaştıkları problemleri çözüme kavuşturmak amacıyla başlattığı köy ziyaretlerine Hasankeyf’e bağlı Üçyol ,Bayırlı ,Kayıklı, Güneşli, Palamut, Yolüstü, Öğütlü, Soğucak, Akalin, Büyükdere, Yakaköy, Karaköy, Uzundere, Aksu, Tepebaşı ve Çardaklı köyleri ile devam etti.

KIRSAL’A DESTEĞİMİZ ARTACAK

Vali Canalp, “Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkânı oluyor. Zaten gerek İl Özel İdaremiz gerekse de Hasankeyf Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=