Lütfen bekleyin..



10 ayda 95 bin ton asfalt serildi

02 Kasım 2022, 22:43 - Okunma: 210

Batman Belediyesi, 2022 yılı içerisinde asfalt çalışmalarına başladığı günden bu yana serimini gerçekleştirdiği asfalt miktarını kamuoyuyla paylaştı. Kente nitelik kazandırmak, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla yapılan asfaltlama çalışmaları

yıl boyunca devam ediyor. Batman Belediyesi ekipleri, daha önce planlanan program çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktalara asfalt serimi gerçekleştiriyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılı içinde 95 bin tona yakın asfalt serimi gerçekleştirdi. 70 KM YOL ASFALTLANDI 10 aylık zaman dilimi içerisinde gerçekleştirilen asfaltın uzunluğunun 70,68 kilometreye denk düştüğünü ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt seriminin 24 bin 336 tonunun asfalt yama çalışmalarında kullanıldığını hatırlattı. ÇİÇEK EKİMİNE BAŞLANDI Batman Belediyesi, kenti güzelleştirmek, renklendirmek ve Batmanlılara enerji katmak amacıyla kışlık ve mevsimlik çiçek ekimine başladı.Bahar ayına kadar devam edecek çiçek ekim çalışmaları kapsamında; kış ayına özgü çiçekleri seçen Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, cadde, bulvar, dönel kavşak ve parkları adeta renk cümbüşü haline getiriyor.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=