Lütfen bekleyin..



BATSO Başkan Adayı Nasıroğlu projelerini açıkladı

10 Eylül 2017, 22:14 - Okunma: 2099

NASIROĞLUNDAN İDDİALI PROJELER BATSO Eski Başkanı ve 7 Ekim tarihinde yapılacak olan Batso seçimlerinde adaylığını açıklayan Batman için Birlik Grubu adayı Osman Nasıroğlu ekibiyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Mezopotamya Otelde yapılan Nasıroğlu’nun yemekli toplantısı İş adamı Bahri Müjdecinin ev sahipliğinde gerçekleşti.PROJELERİMİZLE BATMAN’I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZBatman için önemli projelerini açıklayan Osman Nasıroğlu’nun toplantısına Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Batso Meclis Başkanı Emin çelik, İş adamı Bahri Müjdeci, Mazhar Celbek, iş adamları ve kalabalık bir basın mensubu katıldı. Toplantıda sinevizyon eşliğinde Başkanlık döneminde yaptığı icraatları açıklayan Başkan Adayı Osman Nasıroğlu Batman ekonomisini kalkındıracak projeler hazırladıklarını dile getirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Toplantıda Borsa Başkanı Arif Güneş’in yanı sıra diğer davetlilerde konuşma yaparak misafirleri selamladı.
NASIROĞLU’NUN ÖNEMLİ PROJELERİ VAR
Daha sonra konuşan Başkan Adayı Osman Nasıroğlu şunları söyledi. “
Grup arkadaşlarımızla birlikte asıl önceliğimizi Ticaret ve Sanayi Odası hizmetlerinin Batman’a maksimum fayda sağlayacak şekilde hedefledik. Her türlü faaliyet ve girişimlerimizi Batman şehrimizin gelişimi için seferber etmek en büyük arzumuzdur. Daha fazla yatırım, daha fazla istihdam ve daha fazla üretim hepimizin ortak gayesidir.

OSB VE SANAYİCİYE TAM DESTEK
OSB’lerin altyapı ve lojistik ağı geliştirilecek. OSB’ye tren hattı gibi alternatif ulaşım yolları planlanacak, Arsa tahsisi bekleyen yatırımcılar için, mevcut OSB’nin büyütülmesi, 2. OSB’nin Batman’a kazandırılması için proje ve lobi faaliyetleri yapılacak.

DİKA’yı Tekrar Aktif Etmek: En son 2014 yılında üyelerimize Hibe veren ve 3 yılı aşkın süredir, Kobilere yönelik ciddi bir hibe vermeyen DİKA’nın yeniden hibe vermesi için girişimlerde bulunulacak.

Tekstil Firmalarına Maliyetine Cutter Hizmeti: Avrupa Birliğinin 160 bin Euro desteğiyle alınan, en son teknoloji Cutter tesisini, tekstil fabrikalarının hizmetine koyarak, yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan bu sektörün kapasitesini artırmak. alımlarında yerel esnafın tercih edilmesini desteklenecek. Konuya her platformda dikkat çekilecek.

Üniversite-Sanayi İşbirliği
Hedefimiz Batman Üniversitesi ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında etkin ve nitelikli, gerçekçi ve sonuca ulaşabilen işbirlikleri oluşturmak ve sınırlı kaynakların rasyonel bir şekilde kullanılması için kuvvetli bir koordinatör olmaktır.

ABİGEM Yeniden Aktif Olacak
ABİGEM yeniden ve daha güçlü açılacak. Üyelerimize ve yeni yatırımcılara bilgi ve danışmanlık hizmetleri ücretsiz verilecek. Üyelerimiz ulaşabilecekleri hibeleri, faizsiz kredi olanaklarını, yatırım için danışmanlıkları odamızdan ücretsiz alabilecekler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=