Lütfen bekleyin..



"Batman'da hırsızlık vakaları artışta"

31 Ekim 2022, 19:00 - Okunma: 265

Batman'da hırsızlık vakalarının gün be gün arttığına işaret eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, kurumlara çağrı yaptı. Yüksek enflasyonun tetiklediği derin yoksulluğun Batman'da hırsızlık vakalarında artışa sebep olduğunu belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı

Av. Melik Müjdeci, "Maalesef birçok bölgemizde hırsızlık vakalarında artış var. Hem dosya bakımından hem de vatandaşlarımızdan yansıyan şikayetlerde durumun vehametinin arttığını gözlemliyoruz. Adalet Bakanlığı verileri de hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ve cinsel suçların sayısal olarak arttığını ortaya koyuyor. Türkiye'nin büyük bir parti devletine dönüşmesinde önemli rol oynayan bu yöneticiler, vatandaşın gerçek sorunlarından gün geçtikçe uzaklaşıyor. Her geçen yıl çözümsüzlük yumağına dönüşen hırsızlık sorunu için yasal ve toplumsal süreç açısından araştırılması ve bir an önce caydırıcı önlemlerin alınması gerekiyor." dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=