Lütfen bekleyin..



Başkan Çetin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim 2022, 00:10 - Okunma: 409

MHP Batman Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. “Bugünlere gelmeyi 29 Ekim’de kurulan Cumhuriyetimize borçluyuz. Demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesi olan, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan, erdemli, .

faziletli insanlar yetiştiren aynı zamanda vatandaşlarımızın gelişimini ve yükselişini sağlayan Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun” diyen MHP Batman Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin; “Bugün yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizin, simgesi olan al yıldızlı bayrağımız rengini bağımsızlık ve hürriyetimiz uğruna can vermiş şehitlerimizin kanından almaktadır. Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını veren ecdadımızı ve şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muassır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacağız. 2023 lider ülke Türkiye , Türkiye yüzyılına da hep beraber şahitlik edeceğiz. Daha güzel, daha güvenli, daha huzurlu, daha refah dolu bir Türkiye’ye ulaşmak için biliniz ki canımızı dişimize takıyor, geceyi gündüze katıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi rahmet dilekleriyle, kahraman gazilerimizi minnet şükran duygularıyla anıyor, Batmanlı hemşehrilerimizin ve tüm Vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı kutluyor saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=