Lütfen bekleyin..



Sason’lu Şehit Askere Son Görev

27 Ekim 2022, 16:53 - Okunma: 364

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde örgüt mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş memleketi Sason’da son yolculuğuna uğurlandı. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 26 Ekim 2022 tarihinde örgüt mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen

Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un acı haberi, Batman'ın Sason ilçesinde ikamet eden ailesine Kaymakam vekili Ekrem Güngör ve kamu yöneticileri tarafından ailesine ulaştırıldı. Şehidin evine ve taziyenin kurulacağı alanlara Türk bayrakları asıldı. 

SASON’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit Bozkurt için düzenlenen cenaze namazı törenine Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ziver Özdemir, Batman İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Adem Taşkın, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, askeri erkan, şehit ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Bozkurt, Sason ilçesinde düzenlenen törenin ardından Daper mezarlığında defnedildi. 


VALİ CANALP TAZİYE MESAJI YAYIMLADI 

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, yaşanan üzücü olay ile ilgili taziye mesajı yayımladı. Vali Canalp, “Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirilmesi için yürütülen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan ilimiz Sason nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt’un şehadet haberi hepimizi derinden üzmüştür.  Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve aziz milletimize sabır ve baş sağlığı dilerim” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=