Lütfen bekleyin..



Dinç Ailesinin Acı Günü

27 Ekim 2022, 16:49 - Okunma: 848

Batman’ın sevilen ve hayırsever ailelerinden Dinç ailesinin bir süredir tedavi gören anneleri Heci Fehime Dinç vefat etti. Özel Batman Yaşam Hastanesi, Dinç Grup, Worldmar Yönetim kurulu başkanı Selman Dinç, İbrahim Dinç ve Abdulhakim Dinç’in muhterem anneleri ve Mehmet Dinç’in yengesi olan 86 yaşındaki Heci Fehime Dinç öğle namazını müteakip Medresede kılınan cenaze namazının

ardından gözyaşları arasında edebiyete uğurlandı. Kalabalık bir topluluğun katıldığı cenazede merhume İpragaz aile mezarlığında toprağa verilirken, din görevlileri tarafından Yasini şerif, Dualar okundu. Merhume için Taziye Bayındır Mahallesinde bulunan Fakiye Teyran Taziye evinde taziyeler kabul ediliyor.  Batman’a önemli katkıları olan Dinç ailesinden Merhum İş adamı Hacı Ahmet Dinç’in ardından babaları Hacı Tahir Dinç’te geçtiğimiz yıl vefat etmişti.  Merhume Fehime Dinç için taziyeleri Oğulları Selman Dinç, Abdulhakim Dinç, İbrahim Dinç ve aile üyeleri kabul ederken, vatandaşlar Dinç ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Batman Demokrat Haber olarak Merhumeye Allah’tan rahmet Dinç ailesine başsağlığı dileriz. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=