Lütfen bekleyin..



Vali Deniz ve Hamidi Köy Ziyaretlerinde Bulundu

09 Eylül 2017, 15:53 - Okunma: 1498

Vali Ahmet Deniz, Milletvekilimiz Ataullah Hamidi ile birlikte ilimiz merkeze bağlı Zorköy ve Yeniköy'ü ziyaret ederek, seralarda incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Vali Deniz'e, İl Jandarma Komutanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve ilgili kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Zorköy'de seraları gezerek incelemelerde bulunan Vali Deniz, basın mensuplarına yürütülen seracılık faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 
 Vali Deniz, " Son dönemlerde devlet olarak köylerimizde desteklediğimiz seracılık projesi var. İlimizde 130 civarında çiftçimiz seracılık yaparak, yüksek oranda bir verim alıyor. Dekar başına 20-25 bin civarında gelir elde ediyorlar. İncelemelerde bulunduğumuz serada şimdi ikinci ürün yetiştiriliyor. Bu bitince üçüncü ürün yetiştirecekler. Çiftçilerimiz yılda bir serada üç ürün alabiliyor. Devlet olarak biz destekleyeceğiz, çiftçimiz de kazanmış olacak. Demek ki, huzur olunca böyle güzel şeyler ortaya çıkıyor" diye konuştu. 
 Sera incelemelerinin ardından Zorköy ve Yeniköy'de vatandaşlarla bir araya gelen Vali Deniz ve beraberindekiler köylülerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinlediler. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=