Lütfen bekleyin..



FERNAS’tan Petrolspor’a 1 Milyon TL’lik destek

25 Ekim 2022, 17:23 - Okunma: 663

Yıllardır Petrolspor’un en büyük destekçileri arasında yer alan ve her yıl Kulübe maddi destekler sunan Batman’ın gururu FERNAS Şirketler topluluğu bu sezonda 1 milyon Liralık desteği önceki hafta Petrolspor’un hesabına gönderdi. FERNAS’ın yardımı ligde maddi sorunlar yaşayan Petrolspor için ciddi bir destek olurken, alınan bilgilere göre futbolcuların bir kısım alacakları da ödenmiş oldu.

BATMAN’A BÜYÜK KATKILARI VAR

FERNAS Yönetim kurulu Başkanı sevilen iş adamı Muzaffer Nasıroğlu’nun talimatıyla Petrolspor’a ulaşan yardım çerçevesinde Petrolspor’la Lavi Meyve suları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Geçtiğimiz sezonda Petrolspor’a ciddi maddi destekler sunan FERNAS Petrolspor’un 2. Lige yükselmesinde büyük payı olurken, Petrolspor yararına düzenlenen gecede Petrolspor’un şampiyonluk formasını Muzaffer Nasorğlu 500 bin TL'ye satın almış yine kulübe olan desteğini göstermişti. FERNAS Lavi Meyve sularının göğüs forması karşlığı yapılan anlaşmayla 2. Lige temsilcimiz Petrolspor’a destek sunan FERNAS her zaman Batman’da Eğitim’den spora, Kültür’den sağlığa yaptığı desteklerle vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. Batman’lı sporseverler Petrolspor’a yıllardır ciddi destekler sunan FERNAS ailesine müteşekkir durumda.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=