Lütfen bekleyin..



Başkentte Batman’lı iş adamlarının dayanışması

24 Ekim 2022, 17:03 - Okunma: 777

Batman’ın sevilen iş adamlarından Özel Çankaya Yaşam Hastanesi yönetim kurulu Başkanı Abdulhakim Dinç başkent Ankara’da sık sık Batmanlı hemşerileriyle ve dost iş adamlarıyla bir araya geliyor. Ankara Çankaya’da Özel Çankaya Yaşam Hastanesi yanında bulunan Ofisinde sık sık dostlarıyla bir araya gelen Dinç, Batman’ın sevilen iş adamlarından Murat Güney’lede bir araya gelerek dayanışma örneği sergiliyorlar.

SEVİLEN İŞ ADAMLARI BİR ARADA...

Ankara Şehir Hastanesinde 7/24 Cafe ve Restorantı işleten ve Türkiye genelindeki yemek sektöründeki başarısıyla sevilen iş adamı Murat Güney’le sık sık bir araya geldiklerini ve diğer Batmanlı iş adamlarıyla da her zaman bir arada ve dayanışma içinde olduklarını belirten sevilen iş adamı Abdulhakim Dinç bir araya geldiklerinde her zaman Batman’ın öncelikleri olduğunu belirttiler. Batman’a Wolksvagen servisini kazandıran isim olan ve kente yönelik önemli projesini de çok yakından kamuoyuna açıklayacağını belirten İş adamı Murat Güney Batman Ankara arasında mekik dokurken, sık sık Batman’daki hemşehrileriylede Batman’da ve Ankara’da bir araya gelerek hasret gideriyor.

Ankara’da sağlık sektöründe başarılı iş çalışmalarıyla tanınan iş adamı Abdulhakim Dinç her zaman Batman’lı hemşerileriyle bir arada olmaktan memnun olduklarını belirterek kente yapabilecekleri yatırımlar üzerinde istişarede bulunduklarını belirtti. 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=