Lütfen bekleyin..



Osmanlı Teşkilatı Batman il başkanlığı binası açıldı

23 Ekim 2022, 15:52 - Okunma: 1080

Osmanlı teşkilatı Batman İl başkanlığı açılışı hafta sonu Safir Plaza binası önünde düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Osmanlı teşkilatı Genel başkanı Mehmet Ali Arslan, Genel başkan yardımcıları Sadettin Fidan, Tacettin Bozkurt, Emekli Albay Servet Afşar ve kalabalık bir topluluk katıldı. Programda Erzurum büyükşehir Belediyesi mehteran takımı sahne aldı. Daha sonra İl Başkanı Faruk Ulakçı yaptığı

 açılış konuşmasından sonra Batı Azerbaycan Göyçe - Zengezur Cumhurbaşkanı Yardımcısıda olan Mehmet Ali Arslan bir konuşma yaptı. 

IRKÇILIĞA KARŞIYIZ, MİLLİ OLMAMIZ LAZIM

Arslan Türkler ile Kürtlerin Çanakkale’de omuz omuza savaştığını belirterek Çanakkale’deki mezarlarda Batman’dan, Diyarbakır’dan Siirt’ten çok sayıda şehidin yattığını söyleyerek Osmanlı teşkilatına Osmanlı ruhuna sahip çıkılmasını istedi.  Arslan “Eğer Osmanlı ruhuna sahip çıkmazsanız İslam ve Osmanlı medeniyetini kendine rehber edinen hiçbir millet başarısız olmamıştır. Avrupa’yı kendine rol model edinlerin halini görüyoruz.

Onların hiç biri iflah olmamıştır. Bizler şayet onların peşinde gidersek hiçbir zaman iflah olmayacağız. Son sözüm ırkçılığın her türlüsüne lanet olsun. Ama milli olmamız lazım. Zira bu vatan hepimizindir.” Dedi.   
Yapılan konuşmaların ardından plaket töreni yapılırken, daha sonra açılış kurdelası kesildi.  Daha sonra Arslan ve beraberindeki heyet il binasını gezerek programı tamamladılar.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Dilşah sağlam
697 gün önce
Yolunuz açık olsun inşallah
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=