Lütfen bekleyin..



Ercan Atay'ın tedavisi sürüyor, sağlık durumunda iyileşme var

21 Ekim 2022, 01:21 - Okunma: 454

Beyin damarında yaşanan sorun ve yüksek tansiyon nedeniyle Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Sonsöz gazetesi sahibi değerli arkadaşımız Ercan Atay'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunda iyileşme görüldüğü ve bugün çekilecek mr ve tomografi raporları doğrultusunda normal servise alınabileceği belirtildi.

Yoğun bakımdaki tedaviyle yüksek tansiyon kontrol alınırken sağlık dıurumunun iyiye gitmesi için yoğun çaba sarfediliyor.
Beyin dokusunda oluşan hasarın hızlı bir şekilde düzeltilmesi için Batman Eğitim ve Araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Atay’ın hayati tehlikesinin olmaması yakınlarını ve basın camiasını sevindirdi.
Batman yerel basının tecrübelive sevilen  isimlerinden  olan ve meslek ahlakıyla insanların gönlünde yer edinen Ercan Atay’ın hastaneye kaldırıldığı haberini alan meslektaşları ve sevenleri koşarak hastaneye akın etti. Batman Demokrat Haber gazetesi olarak değerli Arkadaşımız dostumuz Ercan Atay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=