Lütfen bekleyin..



Karaca'nın en şık mağazası Batman'da

21 Ekim 2022, 00:56 - Okunma: 423

İlimiz Turgut Özal Bulvarı Özel Batman hastanesi karşısında hizmete açılan Karaca züccaciye ve Karaca home mağazası Mutfak ürünleri, çeyiz paketleri ve marka ürünleriyle ilgi topluyor. 3 kattan oluşan Karaca Home mağazasında Züccaciye, ve tekstili ürünlerinin yanında Kaşmir halı ürünleri de bulunuyor.

MARKA ÜRÜNLER BEĞENİ TOPLUYOR

Karaca ve Karaca Home mağazası işletmecisi genç iş adamı Ahmet Murat Ortaboy gazetemize yaptığı açıklamada Şubat ayından bu yana faaliyette olduklarını belirterek Batman halkının gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Ortaboy açıklamasında “ Batmanımıza güzel bir marka kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Burada Karaca, Karaca Home ve Kaşmir halı ana bayiliğini alarak ürünlerini satmaktayız. Züccaciye, ev tekstili, elektrikli ev aletleri ve kaşmir marka halının gözde ve şık ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunuldu. Mağazamıza Özel Züccaciye ve çeyiz paketlerimizle Ev tekstili ürünlerimiz için uygun kampanyalı ürünlerimiz mevcut.Teslimat konusunda  doğrudan stoktan teslim şeklinde müşterilerimize teslim ediyoruz. . 

Ödeme kolaylığı olarak Kredi kartsız elden taksit seçeneğimiz mevcuttur. Kaşmir Halı çeşitlerimizde net yüzde 30 indirim sunuyoruz. Karaca indirimlerinin yanı sıra mağazamıza özel fırsatları ve ürünlerimizi görmek ve bu fırsatları kaçırmamak üzere tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz."dedi.

Batman Demokrat Haber olarak Mağaza sahiplerini kutlar hayırlı çalışmalar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=