Lütfen bekleyin..



Muhtarlar Günü törenle kutlandı

21 Ekim 2022, 00:40 - Okunma: 242

19 Ekim Muhtarlar Günü, İlimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çelenk sunma törenin ardından, Muhtarlar Günü dolayısıyla köy ve mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet Vali Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen törende muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Canalp, Muhtarlar gününün kendisi için önemli bir hatırası olduğunu belirterek, Mahalli İdare Genel Müdürlüğü

Mevzuat ve Strateji Daire Başkanlığı yaptığı dönemde muhtarlar günü genelgesi taslak metnini kendisinin hazırladığını ifade etti.  

Belli günlerde kutlanılan meslek günlerinin meslek mensupları arasında bir dayanışmaya vesile olduğunun altını çizen Vali Muhtarlık müessesinin temsil makamı ve ulaşılabilir bir makam olduğunu belirten Vali Canalp, “Türkiye’de muhtarlık müessesi gücü, temsil makamı olmasında geliyor. Sizler bire bir mahallerimizde ve köylerimizde devletin temsil makamısınız. Bu gücünüzün en büyük kaynağı da burasıdır. Bu temsil makamı olabilmek demek aynı zamanda ulaşılabilir olmak demektir. Kendinize ait yerlerinizin olması gerekiyor” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=