Lütfen bekleyin..



Grand Dora Otel Başkent’in yeni yüzü oldu

19 Ekim 2022, 16:10 - Okunma: 953

Batman’ın eski esnaflarından ve uzun zamandır Ankara’da yaşayan İş adamı İhsan Erman iş ortağı Kemalettin Çayan’la birlikte Ankara Kızılay’da Modern bir otel açtı. Yoğun ilgi gören Otel Google üzerinden teşekkür alarak 9.7 puan alarak bir çok ünlü Otel’i geride bıraktı.Batman’lıların uğrak mekanlarından olan Grand Dora Otel Kızılay Sağlık 1 Sokak üzerinde Ankara’nın en kalabalık ve gözde mevkiinde açıldı.

ERMAN AİLESİNİN İŞ BAŞARISI ANKARA’DA SÜRÜYOR

 Başkentte Hastaneler ve resmi kurumlara yakın bir yerde açılan Otel 7 kat, 3’ü suit 38 oda kapasitesinde içinde restoran, sauna, hamam, SPA, Konferans salonu, bulunuyor. Ankara merkezinde olan Grand Dora Otel Bürokrasi ağırlıklı misafirlerini ağırlarken, Belediye Başkanları, Müdürler, Vali yardımcıları, iş adamlarının tercih ettiği bir mekan oldu. 2 milyon 150 bin dolar harcanarak açılan Otel doluluk kapasitesiyle de bir çok ünlü otel’i geride bıraktı.


 Yılbaşından bu yana hizmette olan Grand Dora Otel Modern ve geniş odaları ve yeni vizyonuyla konuklarını ağırlıyor. Yenilikçi Konseptiyle Lobi’de yapılan tüm ikramlar ücretsiz olurken, Odalarda müşterilerin Diş macununa kadar ihtiyaçlar sağlanıyor. Batman Demokrat Haber olarak ziyaret ettiğimiz Otel sahipleri İş adamları İhsan Erman ve Kemalettin Çayan’ı kutlar hayırlı çalışmalar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=