Lütfen bekleyin..



GEC2022’nin hazırlıkları tamamlandı

19 Ekim 2022, 16:05 - Okunma: 195

26-29 Ekim 2022 tarihinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan IEEE Global Energy Conference 2022 (GEC2022)’nin ön değerlendirme toplantısı Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve düzenleme kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ön değerlendirme sonunda, 24 ülkeden toplam 132 bilimsel çalışmanın 91 tanesi IEEE standartlarına uygun hakem

 değerlendirmesinden geçerek yüzde 68 kabul oranı ile standart Dünya ortalaması sağlandı. Dünya ölçeğinde enerji alanında yapılan çalışmalar ile patent ve yeniliklerin uluslararası katılımcılar tarafından ele alınacağı konferansta, dünyada enerji alanında önde gelen bilim insanları Josep M Guerero ve Hassan Bevrani konferansa katılım sağlayarak açış konuşması ve sunum yapacaklar. Konferansta sunulan araştırma faaliyetlerinin IEEE tarafından WOS’ta (Web of Science) indekslenmesiyle konferans katılımcılarına büyük bir fırsat sunulmuş olacak. 
‘KONFERANS ADETA BİR ENERJİ ZİRVESİ MAHİYETİ TAŞIYACAK’
Türkiye’de ilk kez düzenlenecek bu denli önemli bir konferansın üniversitemiz ev sahipliğinde yapılmasının ne kadar doğru yolda olduklarının bir nişanesi olduğunu belirten Rektör Demir, enerji alanına ilgi duyan herkesin konferansı takip etmesi tavsiyesinde bulundu. Konferansa dünya çapında bilim insanlarının katılacağının altını çizen Rektör Demir,  enerji alanında birçok önemli başlığın farklı perspektiflerle değerlendirileceğini vurguladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=