Lütfen bekleyin..



Etkin Özel Güvenlikten Belediye Güvenlik alımıyla İlgili açıklama

08 Eylül 2017, 14:02 - Okunma: 2440

Batman Belediyesi Özel Güvenlik ihalesini kazanan Etkin Özel Güvenlik tarafından yapılan açıklamada mülakat sürecinin tamamlandığı ve Pazartesi günü saat 10’da Belediye Spor Kompleksinde Kura Çekimi yapılacağı belirtildi. Etkin Özel Güvenlik Açıklamasında “Bilindiği üzere Batman Belediyesi tarafından istihdam edilmek üzere 165 Özel Güvenlik Personeli için başvuru sürecinin ardından bu isimlerin değerlendirme kısmına geçilmiştir.

Sözleşmede yer almamasına rağmen hiç bir şaibeye yer vermemek ve bu konuda adaletli davranmak üzere Mülakat ve 165 personeli belirlemek adına kura çekimi için karar alınmıştır. Mülakat süreci tümüyle Batman Belediyesi tarafından belirlenen mülakat heyetinin kontrolünde gerçekleşmiştir. Yapılan mülakatta sözleşmede istenilen belgeler ve fiziki şartlar kontrol edilmiştir. Mülakatın ardından listeler incelenmiş, şartnameye uygun olan adayların listesi Batman Belediyesi tarafından kurulan heyet kararı ile netleştirilmiştir. Netleştirilen isimlerin ardından kura aşamasına geçilmiştir.

PAZARTESİ KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Kura çekimi ile belirlenecek olan 165 Özel Güvenlik Görevlisinin tüm aşamaları Batman Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiştir. Kuraya kalan adayların isim listeleri 09.09.2017 Cumartesi günü Batman Belediyesi İlan Panosuna asılacaktır. Kura çekimi 11.09.2017 Pazartesi Günü Saat 10:00'da Batman Belediyesi Spor Kompleksinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura yöntemi dışında adayların hiç bir kimse tarafından verilen vaadlere inanması ve yasa dışı ilişkilere girmemeye önem göstermesini temenni ediyoruz.

GÜVENLİK ALIMI ŞEFFAF VE NOTER HUZURUNDA YAPILACAK

Daha sonra tespiti durumda şahıslar hakkında tüm yasal işlemler başlatılacak ve işlerine son verilecektir. Bizler etkin Özel Güvenlik olarak çok hassas olduğumuz ve özen gösterdiğimiz adaletten taviz vermemek adına aldığımız duyumlar neticesinde belirtmek isterizki işe alınacak 165 Özel Güvenlik Personeli için "para toplama, para ile işe koyma" gibi sözler ve yakışıksız hareketler bulunmaktadır. Çok açık ve net bir şekilde belirtmek isterizki kimki bu konu ile ilgili bir girişimde bulunuyorsa suç işliyordur. Bilinmelidirki bu suça alet olanların tespiti durumda tüm yasal işlemler başlatılacaktır. Şirketimizi ve vicdan duygumuzu kullanmak adına bugüne kadar asla taviz vermediğimiz gibi bundan sonrada vermeyeceğiz. Her kimki bu konuyla ilgili söylemlerde bulunuyorsa vicdan sahibi herkesin yapacağı gibi söz konusu şahısları başta adli merciler olmak üzere ilgili tüm kurumlara bildirmesini önemle rica ediyoruz. Şahsım ve şirketim adına bugüne kadar bünyemizde çalışan personel başta olmak üzere herkesin bildiği gibi bu tür konularda asla müsamaha göstermedik. Tekrar belirtmek isterizki mülakat ve ardından kura ile isimlerin belirlenmesi tamamen Batman Belediyesi tarafından oluşturulan heyet tarafından yapılmış ve karara bağlanmıştır. Alınan kararlar mülakat heyeti tarafından imza altına alınmıştır.”                        

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=