Lütfen bekleyin..



Hemşerimiz Murat Güney’den Ankara’dan sıcak karşılama

18 Ekim 2022, 16:38 - Okunma: 1707

Batman’ın sevilen iş insanlarından ve kente Volkswagen bölge servisini kazandıran başarılı iş insanı Murat Güney 18 yılı aşkındır Türkiye’nin birçok ilinde kurum ve kuruluşların yemek dağıtım hizmetini başarıyla yaparken, Avrupa’nın en büyük ikinci hastanesi Ankara Şehir Hastanesinde 7/24 cafe restorant hizmetiyle iş dünyasındaki başarısını artırıyor. Deneyimli Çalışanlarıyla, 24 saat erişkin Acil yanında hizmet

veren 7/24 Cafe restorant, yemek, Pasta, tatlı, içecek ve geniş mekanıyla ilgi odağı oluyor.  

SEKTÖR’DEKİ BAŞARISI ARTIYOR

17 yıldır yemek sektöründe başarıyla adından söz ettiren Güney halen İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa hastaneleri, Kocaeli Üniversitesi, Bolu Abant Üniversitesi, Kütahya Devlet Hastanesi, Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü, Karabük İl ve ilçe Hastaneleri ve Malatya Huzur evlerinin yemek pişirme, dağıtım ve servis hizmetini yüzlerce çalışanıyla gerçekleştirerek Sektör’de en başarılı kurumlar arasında yer alıyor. Her kesim tarafından sevilen İş insanı Murat Güney yolu Ankara Şehir hastanesine düşen Batman’lı hemşerileriyle de yakından ilgileniyor.

7/24 CAFE RESTORANT BİNLERCE KİŞİYİ AĞIRLIYOR

Geçtiğimiz gün Ankara Şehir Hastanesinde bulunan işletmesinde ziyaret ettiğimiz Murat Güney mütevazi kişiliği, geçmişten aldığı aile terbiyesi ve misafirperverliğiyle her kesimden takdir görürken, Ankara’da bulunan Batmanlı hemşerileriyle de yakın bir dostluğu bulunuyor. Şehir Hastanesi Acil girişi yanında bulunan Cafe ve Restorant tesisinde hemşerilerini ağırlayan Güney fırsat buldukça Batman’a gelip gidiyor, kente önemli bir projesini yakın bir zamanda kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=