Lütfen bekleyin..



Abdurrahman Aydiş Çanakkale’den Tur heyetini ağırladı

11 Ekim 2022, 18:54 - Okunma: 781

Batman’ın sevilen kanaat önderlerinden Müteahhit iş adamı Abdurrahman Aydiş 1980-1995 yılları arasında Çanakkale Ezine karayolunu yaparken, çok iyi dostluklar edindiği dostlarını ve 60 kişilik tur heyetini Batman Siirt çevre yolu üzerinde bulunan Aydiş grup tesislerinde misafir etti. Çanakkale Türkiye turu Ezine grubunun GAP Doğu Anadolu gezisi Adana’dan başlarken, Maraş, Antep Urfa, Mardin Siirt ağrıya kadar devam edecek.

Batman’da sürprizle karşılanan ve yenmekte ağırlanan Çanakkale heyeti yemekte oldukça duygusal anlar yaşadılar. Yemekte Aydiş ailesinin yanısıra iş adamı Senanik Nasıroğlu'da hazır bulundu. 

BATMAN’DAN MEMNUN AYRILDILAR

Çanakkale ve Ezine ilçesinde 15 yılı aşkın bir süre kaldıklarını ve Oranın halkından oldukça memnun kaldıklarını belirten Kanaat önderi Abdurrahman Aydiş burada çok iyi dostluklar kurduklarını, hiçbir zaman rahatsızlık duymadıklarını ve kendilerini çok iyi misafir ettiklerini ve aradan 35 yıl geçmesine rağmen Çanakkale’den oldukça memnun bir şekilde ayrıldıklarını belirterek iyi dostluklar kurdukları Şaban Gün ve 60 kişilik ekibini Batman’da ağırlamaktan son derece memnun kaldığını belirtti. Misafirleriyle yakın ilgilenen Abdurrahman Aydiş geçmiş anılarını anlatırken, yemek sonunda dua okundu. 

AYDİŞ'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Çanakkale Ezine sakinlerinden Şaban Gün ise bugün Batman’da kendilerini misafir eden ve yemekte ağırlayan çok kıymetli büyükleri ve dostları Abdurrahman Aydiş’e misafirperverliği için teşekkür ederek Batman’ın oldukça güzel bir şehir ve insanlarının ise misafirperver olduklarını dile getirdi. Gün “Geçmişten  bugüne kadar gelen dostluğumuz bu ziyaretle daha da pekişti. Batman çok güzel şehir, insanları da misafirperver. Çanakkale’den Batman’a uzanan bu dostluğumuz 35 yıldır devam ediyor.Doğunun sıcaklığını ve kardeşliğini burada gördük.”  

Gece sonunda Ezine heyet adına Şaban Gün Aydiş’e günün anısına hediye takdim etti. Kafile Batman’da 1 gün konakladıktan sonra turuna devam etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
M emin egi
702 gün önce
Selam
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=