Lütfen bekleyin..



Batman 5. Kitap Fuarı başlıyor

10 Ekim 2022, 17:22 - Okunma: 441

Batman’ın katılım ve içerik açısından en önemli organizasyonları arasında yer alan Batman Kitap Fuarı’nın 5’incisi 14 Ekim’de kitapseverlere kapılarını açıyor. 10 gün sürecek fuarın bu yılki mottosu: Batman’da açılan 5 milyon sayfa. Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından düzenlenecek Batman 5. Kitap Fuarı’nın 14-23 Ekim

tarihleri arasında gerçekleşeceği açıklandı. Saygın yayınevleriyle birlikte edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda tanınmış yazarın fuara katılacağını belirten Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Okuma aşkı taşıyan her insanımız kitaplarla dolu dolu bir 10 gün geçirecek” dedi. MOTTODAKİ “5 MİLYON SAYFANIN” NEDENİ İnsanlık tarihinin en değerli hazinesinin bilgi olduğunun altını çizen Vali Ekrem Canalp, “Hayatlarımıza yön veren bilgiyi bazen bir taş parçasında, bazen ağaçtan düşen elmada, bazen de iki-üç kelimeden oluşan kısa bir cümlede bulduk. Herhangi bir kitabın sayfasında yer alan cümlelerden bir tanesinde bazen kendimizi, hayallerimizi, cevapları buluruz. Kısacası insan için her sayfa değerli bir hazinedir. Bir hesap yaptık. Yayınevlerinin fuarda sergileyeceği farklı isimlere sahip binlerce farklı kitabın sayfa sayısı toplamda 5 milyon sayfayı aşıyor. Fuardaki hazinenin büyüklüğünü göstermek için mottomuzu ‘Batman’da açılan 5 milyon sayfa’ olarak belirledik. Gelin ve bir sayfa da siz açın” diye konuştu.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=