Lütfen bekleyin..



Bakan Nebati Esnaf’a destek müjdesi verdi

09 Ekim 2022, 15:33 - Okunma: 326

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Batman ziyareti kapsamında Valilik, Akparti il başkanlığı ve Gülistan Caddesinde Batman esnafını ziyaret etti. Batman’lı girişimci kadınlar Arbane eşliğinde Urfa türküsüyle Bakan Nebati’yi karşıladı. Esnaf ziyaretinde talepleri ve sorunları dinleyen Bakan Nebati, Esnafı rahatlatacak paketin

 yakında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını belirtti. Bakan Nebati’nin Batman’da yapmış olduğu ziyaret ve temaslar vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Bakan Nebati Batman’da gördüğü yoğun ilgiye teşekkür etti.

VALİ CANALP’TAN BRİFİNG ALDI 

Bakan Nebati Batman Valiliğini ziyaret ederek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile bir süre görüşerek Kentte Batman Belediyesi ve Valilik çalışmaları hakkında tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında brifing aldı. Bakanı Valilik bahçesinde; Vali Ekrem Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, ilçe ve belde belediye başkanları ile kurum yöneticileri karşıladı.

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Nebati, ilimiz merkez Gülistan Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=