Lütfen bekleyin..



Batman İş dünyası yeni başkanını seçiyor

06 Ekim 2022, 16:21 - Okunma: 486

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) yeni başkanı için iş dünyası ve üyeler sandık başına gidiyor. Cumartesi günü yapılacak Organ Seçiminde başkanlık için 4 aday yarışıyor. Günlerdir Batman kamuoyunda gündemin ilk sırasında yer alan BATSO Organ Seçimleri bu cumartesi günü yapılacak. 4 yılda bir yapılan seçimde 7 meslek grubuna ait 4 bin 280 seçmen oy kullanacak.

8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan BATSO seçimlerinde Abdulkadir Demir-Mavi, Bayram Demirhan-Kırmızı, Celil Demir-Beyaz ve Osman Nasıroğlu-Sarı pusula ile yarışacak.

‘ÜYELERİMİZİ OY KULLANMAYA BEKLİYORUZ’

BATSO Başkanı Demir, 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Ve Sanayi Odası seçimlerine tüm üyelerin katılım göstermeleri ve oy kullanmalarını beklediklerini kaydetti.
Mavi pusula ile seçime girecek olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde üyeleri oy kullanmaya ve vizyon projelerini uygulamak üzere kendilerini destek vermeye davet etti.


8 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Ve Sanayi Odası seçimlerine tüm üyelerin katılımlarını beklediklerini belirten Başkan Demir, “İki dönem boyunca birçok önemli projeye imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Batman’a vizyon katacak ve şehrimizi ileriye taşıyacak olan projelerimizi uygulamak için üyelerimizden destek bekliyoruz.” Dedi.

NASIROĞLU: “KAZANAN BATMAN OLSUN”

Başkan adayı Osman Nasıroğlu seçim günü oy kullanacak BATSO üyelerine seslenerek “Batman’ın vizyonuna oy verin” dedi. Başkan adayı Nasıroğlu 8 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan BATSO seçimlerinde üyelerin tercihlerini yaparken aslında Batman’ın geleceğine oy vereceklerinin altını çizdi.Başkan Nasıroğlu açıklamasında BATSO üyelerine çağrıda bulunarak, “8 Ekim günü 4.279 üyemiz sandık başına gidecek. İlk etapta meslek komite üyeleri ve meclis üyelerinin seçileceği seçimler, oda başkanı ve yönetimini de belirlemiş olacak.

Oylarının rengi ne olursa olsun şimdiden kararlarına saygı duyacağımı belirtir. Seçim sonucunun memleketimize, şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DEMİRHAN ‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Yaklaşık olarak 6 aydan bu yana kırmızı liste olarak sahada olduklarını belirten BATSO adayı Bayram Demirhan, Basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
İş dünyasına destek çağrısını yineleyen Başkan adayı Bayram Demirhan "Ulaşamadığımız tüm üyelerimizin affına sığınıyoruz. Bu arada açıklıkla şunu ifade ederiz ki kırmızı grupta çok kıymetli iş insanımız var. Görevi devraldığımız taktirde bu ekip Batman'a gönülden hizmet edecek ve şehrimize büyük değer katacaktır. Bu kentin güzel insanlara ihtiyacı var.

Güzide şehrimizde nitelikli olan ve yönetimimizin dışında kalan bilgili, birikimli şehrine hizmet etmek isteyen tüm değerli insanlara da BATSO’nun kapısını sonuna kadar açacağız. Bu şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek, beraber yöneteceğiz. Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerin Batman'ımıza hayırlı olmasını diliyorum."

CELİL DEMİR’DEN ÇAĞRI

Celil Demir önderliğindeki Değişim ve Yenilik Grubu, birbirinden vizyoner meclis üyesi adayları ile seçimlerin en gözde grubu.8 Ekim Cumartesi günü beyaz oy pusulası ile seçimlere giren Değişim ve Yenilik Grubu’nun BATSO’ya değişim ve yenilik getirecek 20’den fazla projesi var. Projeleri hakkında konuşan Celil Demir: “Grubumuzun projelerinin en belirgin özelliği gerçekçi olması.

Amacımız bu kente yatırım yapmak isteyen herkesin önünü açmaktır. Onun için 8 Ekim 2022 tarihinde bütün üyelerimizden ricamız gönülleri, kalpleri ve vicdanları gibi beyaz olan grubumuza oy vermelidir.dedi. 

 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=