Lütfen bekleyin..



CHP’li Yaşar, Sokak Sokak destek ziyaretinde

06 Ekim 2022, 16:04 - Okunma: 296

Cumhuriyet Halk Partisi Batman il başkanı Hüseyin Yaşar, üye kayıtlarının yanında saha çalışmaları kapsamında aralıksız çalışmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl başkanı Hüseyin Yaşar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte saha çalışmaları kapsamında vatandaşı ziyaret edip, sohbet etti. Yaklaşan seçimler öncesi vatandaşlara parti programlarını ve yapacakları

çalışmaları anlatan CHP'li Yaşar, seçimlerde vatandaşlardan destek istediler. Turgut Özal Bulvarı ve Gülistan caddesindeki esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinleyen İl Başkanı Yaşar, vatandaşlardan 2023’te yaşılacak seçimlerinde kendilerine destek olmalarını istediler. CHP'nin iktidar olması halinde esnafın, memurun, işçinin sorunlarının biteceğini de söyleyen Yaşar, “Esnafımızın hali içler açısı. Genel olarak elektrik ve doğalgaz fiyatları ile hayat pahallılığından çok şikayet alıyoruz. CHP iktidarı döneminde bu sorunların çözüleceğinin sözünü verdim.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=