Lütfen bekleyin..



GAP M. Şirin Çelik taziye evi hizmete giriyor

05 Ekim 2022, 16:02 - Okunma: 1134

Batman merkez GAP mahallesine sevilen Muhtar Mehmet Çelik tarafından kazandırılan bin metre kapalı alan üzerinde bay ve bayan modern taziye evinin yapımı tamamlanırken önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor. Mahalle muhtarı Mehmet Çelik ve GAP mahalle sakinlerinin çabaları sonucu Elit Site sakinleri tarafından bağışta bulunulan bir dönümlük alana bin metrekarelik modern

taziye evi yapıldı. 2 katlı olarak yapılan taziye evi bay ve bayandan oluşup içinde çay ocağı W.C Yemekhane mescit ve diğer tüm donanımlar var. Taziye evinin çok gerekli olduğunu belirten Muhtar Çelik “Bizlere bir dönüm arsayı bağışta bulunan Elit Site sakinlerine teşekkür ederim.  GAP Mahalle sakinleriyle birlikte bir dönüm üzerinde bitirdiğimiz taziye evi önümüzdeki günlerde faaliyete girecek. Gerçekten mahallemizde büyük bir ihtiyaçtı, taziyelerimizi farklı mahallelerde yapmak zorunda kalıyorduk. Çok şükür yapımını tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=