Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu: “En önemli referansımız kazandırdığımız projeler”

05 Ekim 2022, 15:56 - Okunma: 390

Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın güçlü adaylarından Osman Nasıroğlu seçimlere sayılı günler kala “Başkanlığımızda yaptığımız projeler en büyük referansımızdır” dedi.Batman Ticaret ve Sanayi Odası’na başkanlık yaptığı dönemde birçok projeyi hayata geçirdiklerini, kentimize değer katma ve Batman’ın kazanımları için her koşulda ve şartta daima çalıştıklarını

 ifade eden Nasıroğlu “Başkanlığımızı süresince şehrimizi sahiplendik, tanıttık ve kalkınması için var gücümüzle çalıştık. Batman’a fayda sağlayacak, Batman ekonomisini güçlendirecek, Batmanlı Sanayici ve Esnaflarımıza destek olacak birçok projeyi kısa sürede hayata geçirdik. Geçmiş dönemde ABİGEM, Elektronik arşiv sistemini, KGF birimi, KOSGEB müdürlüğü oluşturuldu ve aktif hale getirilmesi gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Batman’a bir eğitim kompleksi kazandırdık, Pegasus hava yollarının Batman’dan sefer yapmalarını sağlandık. Ve daha birçok proje ile Batmanımıza değerler kattık.  Başkanlığımız boyunca yaptığımız projeler ve kurduğumuz temaslar gibi vaat ettiğimiz büyük projeler ve hizmetler en önemli referansımızdır.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=