Lütfen bekleyin..



Bir Kalp Bin Umut'tan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

04 Ekim 2022, 14:41 - Okunma: 338

BİR KALP BİN UMUT YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ olarak, gönüllü sivil toplum kuruluşları ve başta Batman Valisi Ekrem Canalp'ın eşi Ayten Canalp, Batman Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Halil ERDOĞANOĞLU DKMP Merkez Şefi Eyyüp YILDIRIM ve ilgili personel, Zübeyde hanım Anaokulu öğrencileri, Batman gençlik merkezi Üniversite Genç Ofis, Haciko derneği,

HAYDİ Ekibi, Belediye veterinerlik hizmetleri, Haytap il temsilcisi, Bilim Teknik Koleji öğrencileri etkinliğimize katılarak bizlere destek verdiler. Dernek Başkanı Veysi Mervimekçi konuşmasında; Bir semtin sokak hayvanları sizden kaçmıyorsa orası yaşanılacak şehirdir.Can ayrımı yapmadan etrafımıza iyilik saçmaya devam ediyoruz. Sokakta ki patili dostlarımızı hiçbir zaman unutmayıp gerekli bakımları, beslemeleri yapmaktayız. Bugün değil her gün onlara sahip çıkalım. Şehrin belirli bölgelerinde mamaları, artık yemekleri alıp gruplar halinde can dostlarımızın beslemelerini gerçekleştirdik. Yeryüzünü harika canlılarla paylaşıyoruz. Hayvanların yaşam hakkını ve yaşam alanlarını korumak bizim elimizde.Gönüllülerimizle bir araya gelerek günün anlam ve önemini insanlara anlatmaya çalıştık. Önümüzdeki soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının daha çok korunmaya, sevgiye ve besine ihtiyacı olacak. Onları ihmal etmeyelim.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=