Lütfen bekleyin..



“BU ZULME DUR DEMEK LAZIM”

07 Eylül 2017, 18:47 - Okunma: 2339

Batman’ın sevilen iş adamlarından ve Akparti Milletvekili A. Adayı Ziver Hamitoğlu Arakan’da Müslümanlara yönelik vahşi katliam nedeniyle Ordu güçleri ve Budist çetelerine sert tepki gösterdi.

“ARAKANLI KARDEŞLERİMİZE DUAMIZI EKSİK ETMEYELİM”
İş adamı Ziver Hamitoğlu, Arakan’da Müslümanlara sergilenen vahşete karşı Türkiye Dışında Dünya kamuoyunun ve siyasetinin, insan hakları kuruluşlarının ve dünyaya medeniyet ihraç ettiklerini söyleyen ülkelerin duyarsızlıklarının kan dondurduğunu vurgulayarak, 
"Arakan’lı Müslümanlar, Budist askerler tarafından acımasızca öldürülüyor. Çok sayıda Müslüman kardeşimizin bu çeteler tarafından katledildiğini TV ekranlarından yüreğimiz yanarak izledik. Ne yazık ki Dünyanın sessizliği ise sürüyor. Bu katliam karşısında dünyanın sessizliği insanı ve insanlığı öldürüyor. Koskocaman Dünya’da Ülkemiz Lideri Recep Tayyip Erdoğan dışında tepki gösteren bir lider göremedim. Allah Sayın Reisi Cumhurumuzu Bu ülkenin başından eksik etmesin. Gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan Dünya Mazlumlarının sesine tercüman olmuştur. Başından beri Dünya Liderleriyle bu konu hakkında diplomasi yürütmüştür. Müslümanlar olarak bu mazlum kardeşlerimize dualarımızı eksik etmeyelim.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=