Lütfen bekleyin..



Özalp Ailesinin Mutlu günü

02 Ekim 2022, 14:50 - Okunma: 672

Batman Kocalar köyü’nün ileri gelen ailelerinden Malatürka Derneği Başkanı Ahmet Özalp’ın oğlu Sağlıkçı Osman Can, hayatını İzmir’in tanınan Yörük ailelerinden İsa Turunç’un kızı Sağlıkçı Ayşenur Turunç’la Rezidans düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi. Yoğun ilgi gören düğüne çok sayıda davetlinin yanısıra Kocalar köyü sakinleri ve çiftçiler katıldı.

YOĞUN İLGİ GÖREN DÜĞÜN

Düğüne damadın amcaları İstanbul’da kalan iş adamları Emrullah Özalp, İsmail Özalp, İş adamı Şirin Budak, Şirin Özalp, Mehmet Özalp, Kocalar köyü çevre köy sakinleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve Batman’dan çok sayıda davetli katıldı. Düğün öncesinde Mevlidi şerif okutularak davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Damadın babası Ahmet Özalp ve Amcası Emrullah Özalp davetlilerle yakından ilgilenerek ilgi ve alakalarını eksik etmediler. Düğünde davetliler Kürtçe müzik eşliğinde halaylar çekerek genç çiftin mutluluğuna eşlik ettiler.

Özalp ailesi gece geç saatlere kadar devam eden düğün nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, akrabalarına ve Batman’lı hemşerilerine teşekkür ettiler. 
Batman demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=