Lütfen bekleyin..



Memur Sen TOKİ ve Fatih’e 800 Metrelik Kanalizasyon Hattı

07 Eylül 2017, 18:38 - Okunma: 1321

Memur Sen TOKİ ve Fatih Mahallelerinde 800 Metrelik Kanalizasyon Hattı Döşendi.Batman Belediyesi BASKİ (Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri) Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaz sezonunu en yüksek hizmet faydasıyla değerlendiren çalışmalar yürütüyor.

 Kentin farklı bölgelerinde bir yandan yeni kanalizasyon şebekesi döşeyen ekipler, diğer yandan mevcut şebekelerde baca temizliği gerçekleştiriyor. Fatih Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarında 150 metre uzunluğunda 300’lük kanalizasyon hattı döşeyen BASKİ kanal döşeme ekipleri,  Memur Sen TOKİ Konut alanı içerisinde 650 metre uzunluğunda 300’lük kanalizasyon hattı döşemesini tamamladı.
800 METRE HAT DÖŞENDİ
Yeni kanalizasyon şebekesi döşeme çalışması yürütmenin yanı sıra mevcut şebekelerin randıman verebilmesi için ekstra çalışma gerçekleştiren BASKİ Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi 3323 ve 3325 sokaklardaki kanalizasyon ağının, Ömer Muhtar Bulvarı ve İnsan Hakları Bulvarının kesiştiği noktadaki kanalizasyon ağı ile bağlantılarını sağlayan çalışmalar yürütüyor. Tamamlanacak bu çalışma ile Fatih mahallesindeki kanal tıkanıklı  ğı sorunu da giderilmiş olacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=