Lütfen bekleyin..



Batman Gençlik Spor’da Çalışacak 32 Kişi Kurayla Belirlendi

29 Eylül 2022, 15:41 - Okunma: 267

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde 5 ay süreyle çalışacak 32 personelin kura çekimi Noter huzurunda yapıldı. Toplum Yararına Programlar (TYP) Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde 5 ay süreyle istihdam edilecek 32 kişi için Kura çekimi gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılan kura çekiminde isimleri çıkanlar, Müdürlüğün il ve ilçelerine bağlı

birim ve tesislerinde 5 ay boyunca çalışacaklar. Batman merkezde 21, Gercüş'te 3, Kozluk'ta 2, Hasankeyf'te 2, Sason'da 2 ve Beşiri ilçesinde 2 kişi olmak üzere, toplamda 32 kişi belirlendi.  Noter huzurunda yapılan kura çekimi programına İŞ-KUR Batman İl Müdürlüğünde uzman personel Mehmet Emin Aktan, Batman Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Personel ve Tahakkuk Şube Müdürü Esma Tanrıkulu ve Batman 3. Noter kâtibi Abdülkerim Döğer katıldı. Noter huzurunda yapılan kurada isimleri çıkanlar 01 Ekim 2022 tarihinde göreve başlayacaklar. Kura çekimi sonrası açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Gençlik Spor ailesi bünyesinde çalışacak olan yeni arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İl genelinde 978 kişi başvuruda bulundu. 32 asil ismin yanı sıra merkez için 11 ve ilçeler içinde bire yedek çekimi yapıldı. 21’i merkez ve 11’de ilçelerimizdeki tesislerde görev alacaklar.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=