Lütfen bekleyin..



Demirhan ‘Kent lobisini güçlü hale getireceğiz’

28 Eylül 2022, 18:18 - Okunma: 270

BATSO İstişare grubu adayı Bayram DEMİRHAN büyük bir heyecana neden olan BATSO seçimleriyle ilgili açıklamasında “ Şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için güçlü beyinlere ihtiyaç duymaktayız. Kendi kadrolarımızın yanısıra, STK’lar, Muhtarlar, ülke çapında, bürokraside, alanında başarılı ve deneyim sahibi olan hemşehrilerimizin bilgi

ve birikiminden faydalanmak için kendileriyle sürekli “istişare” halinde olacağız. Şehrimize katkı sunabilecek her sektörden insanımızı davet edip, İletişim kanallarımızı sürekli açık tutmak suretiyle onlara gönül kapılarımızı her daim açık tutacağız. Şehrimizin gereksinimi olan “Kent konseyi” lobisini güçlü hale getirmek suretiyle AR-GE birimimizin etkin çalışmalarına katkıda bulunacağız. Ulusal ve uluslar arası çapta, alanında başarılı olan iş insanlarımızı şehrimize davet edecek, bu vesile ile ihracatı ve istihdamı artıracağız. Projelerimizi hayata geçirmemiz için üyelerimizin her türden desteklerine ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle, 8 Ekim 2022’de yapılacak olan BATSO seçimlerinde kıymetli üyelerimizin sandıkta “KIRMIZI” renk oy pusulalarımızı desteklemelerini istiyoruz.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=