Lütfen bekleyin..



BATSO başkan adayı NASIROĞLU'NA AİLE DESTEĞİ

28 Eylül 2022, 23:11 - Okunma: 992

8 Ekim tarihinde yapılacak olan BATSO seçiminde “herkes için BATSO” grubuyla Başkan adayı olan Osman Nasıroğlu’na destek her geçen gün artıyor. Nasıroğlu ailesinin büyüğü sevilen iş adamı Kanaat önderi Bedrettin Nasıroğlu, Osman Nasıroğlu’nun seçim ofisini ziyaret ederek aile olarak yanında olduklarını mesajını verdi.

Osman Nasıroğlu’nu ve ekibini kutlayan ve başarılar dileyen Kanaat önderi Bedrettin Nasıroğlu hayırlı bir seçim dileyerek tüm iş dünyasını ve dostlarını Nasıroğlu’na destek vermeye çağırdı.

BEDRETTİN NASIROĞLU DESTEK SUNDU,

BATSO Başkan Adayı Osman Nasıroğlu’da aile büyükleri Hacı Bedrettin Nasıroğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek güçlerine güç kattığını belirtti. Başkan Adayı Osman Nasıroğlu Genç ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını belirterek “ Aile büyüğümüz Bedrettin Nasıroğlu’nun ziyaretinden son derece mutlu olduk. Aile büyüklerimizin de desteği gücümüze güç katmıştır. Ekibimize her kesimden büyük bir teveccüh var. Aramızda mimar ve mühendisler var. Listelerde Kadın kotasını da kullandık.

Meslek komitelerinde de kadınlar girecek. Toplumun her kesiminden her düşünceye sahip arkadaşlar aramızda. Kapımız herkese açıktır. Herkesi kucaklıyoruz. 8 Ekim tarihindeki seçimden iyi bir neticeyle çıkmak istiyoruz. 250 gönüllüyle sahada çalışıyoruz. Ekibimize Üyelerin büyük bir teveccühü var bize. BATSO bir çok ilin gerisinde kalmıştır. BATSO’yu hak ettiği yere taşımak için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz. Şu anda bütün üyelerin ticaret odasının iyi yönetilmediği yönünde kanaatleri var. Göreve geldiğimizde yarım kalan projelerimizi tamamlayacağız. Daha şeffaf daha vizyonlu bir çalışmayla hedefimize yürüyeceğiz.”dedi. Ziyaret karışıklı iyi temenni ve dileklerle son buldu

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=