Lütfen bekleyin..



Polis Eşleri Derneğinden, Şehit ve Gazi Çocukları Yararına Kermes

27 Eylül 2022, 16:06 - Okunma: 415

Batman İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Eşleri Derneği tarafından Polis Evi bahçesinde şehit ve gazi çocuklarına burs vermek amacıyla kermes düzenlendi.Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın eşi Emine Kıraç’ın öncülüğünde polis eşleri tarafından hazırlanan yiyecek, içecek ve el emekleri satışa sunuldu.Kermesin açılışında bir konuşma yapan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,

Mersin ilinde Polisevine yapılan hain terör saldırısını kınayarak, “Dün akşam Mersin'de alçakça bir saldırı yapıldı. 1 şehidimiz, yaralılarımız var. Teşkilatımızın başı sağ olsun" dedi. Kermesten elde edilecek gelirin, üniversitede okuyan şehit ve gazi polis çocuklarının eğitimine katkı sunmak amacıyla burs olarak verileceğini belirten Kıraç, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Etkinliğe; Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Emniyet mensupları ve eşleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=