Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu’ndan Kozluk’a BATSO Şubesi, OSB ve Tekstil Kent Sözü

27 Eylül 2022, 16:10 - Okunma: 306

Seçim çalışmalarına hız veren ve ardı arkasına projelerini açıklayan Osman Nasıroğlu bu kez de Kozluk ilçemiz planlanan için projelerini açıkladı.BATSO başkan adayı Osman Nasıroğlu, Herkes İçin BATSO Grubu ile seçim çalışmalarına hız verdi. 8 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimlerde oy pusulası rengi SARI olan Osman Nasıroğlu Kozluk ilçesi için özel projesini açıkladı.

En büyük ilçemiz olan Kozluk’un sanayi bakımından büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Batman Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Osman Nasıroğlu; “Kozluk potansiyel olarak en fazla büyüme eğilimi gösteren ilçemiz. Batman Ticaret ve Sanayi Odası, bu ilçemize yeteri kadar önem göstermiyor ve buranın potansiyelinin farkında değil. Bu nedenle yönetime gelirsek yapacağımız icraatlar arasında Kozluk ilçemize Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir şubesini açmak, olabilecek en hızlı şekilde Kozluk ilçemize özel bir Organize Sanayi Bölgesi ve içerisinde Tekstil Kent adı altında bir site kurulumu için girişimleri başlatmak olacaktır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=