Lütfen bekleyin..



Demir: ‘Yurt dışı ticarette önemli adımlar attık’

27 Eylül 2022, 07:14 - Okunma: 257

BATSO Başkanı Demir, Erbil Ticaret ve Sanayi Odasıyla iş birliği protokolü imzalayarak, Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmini geliştirdiklerini ve pandemi sürecinde Ziraat ve Halk Bank ile “tedarik zinciri finansman projesi" protokolü imzaladıklarını söyledi.Batman Ticaret ve Sanayi

Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. ERBİL VE SÜLEYMANİYE’YE TİCARETİ KOLAYLAŞTIRDIK BATSO Başkanı Demir, BATSO ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) olarak 2018 yılında Erbil’i ziyaretlerinde Erbil Ticaret ve Sanayi Odasıyla iş birliği protokolü imzalayarak, Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmini daha da geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Erbil Ticaret ve Sanayi Odasıyla imzalanan iş birliği protokolü ile Erbil-Diyarbakır-Batman arasındaki iş birliğini artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Demir, “İş birliği protokolüyle Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmini daha da geliştirdik. İki ülke arasındaki ticaret hacminin daha yükseğe çıkarılması ve Irak piyasasındaki büyük pazar payını elde etmek için çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=