Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta Hizmet Seferberliği

06 Eylül 2017, 08:39 - Okunma: 1285

Batmanın en büyük ilçesi olan Kozluk’ta yaz mevsiminde üst ve altyapı çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Veysi Işık, 17 dekarlık alanda ilçenin en büyük parkının yapımının sürdüğünü ifade etti. Öte yandan Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’de Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık’ıda ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Milletvekili Hamidi Kozluk halkı için gelecek tüm projelere sonuna kadar destek vereceklerini söyleyerek Başkan Veysi Işık’ın çalışmalarını desteklediklerini belirtti.

BAZI YOLLAR İLK KEZ ASFALT GÖRÜYOR
25 bin nüfusu olan ilçede Yıllardır asfalt yüzü görmeyen caddeler asfalt yüzü gördü. 
Kozluk’un en büyük projesi olan Altyapı çalışmasıda hızlı bir şekilde devam ediyor. Başkan Işık büyük proje nedeniyle vatandaşlardan biraz daha sabır isteyerek çalışmaların tamamlanması için yoğun gayret sarfedildiğini belirtti. Öte yandan Başkan Veysi Işık Batman’ın en büyük ilçesi olan Kozluk’a Doğalgaz getirilmesi için girişimde bulanacaklarını ve ilçede 
Başkan Veysi Işık Belediye çalışmalarının yanı sıra İlçede yetim çocukları nada Bayram öncesinde giyim yardımında bulundu. 


KOZLUK’TA GÜZEL ÇALIŞMALAR OLUYOR
Hazzo kalesinin aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarının da devam ettiğine işaret eden Başkan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “ İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için bütün çalışanlarımızla görev başındayız. Hazzo kalesinde güçlendirme projesinin ardından bu alan turizme açılacak. Tarihi Hazo Kalesi’nin yürüyüş yolları, ağaçlandırma ve aydınlatma projesi tamamlanırken, kalenin seyir terası çalışmaları ise devam ediyor. Yaz mevsiminde şehrin dört bir yanında çalışmalarımız sürüyor. 
İlçe girişindeki Pınarbaşı mahallesinde 86 işyeri kapasiteli küçük sanayi sitesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlanma aşamasında. Caddelerin refüjlerinde mevsimlik çiçek ile fide ekimleri yapıldı. Yıl sonuna kadar projelerimizin çoğunu tamamlayacağız.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=