Lütfen bekleyin..



“Yanlış politikalar yoksulluğu körüklüyor”

25 Eylül 2022, 15:02 - Okunma: 330

DEVA Partisinin Siirt'te yapacağı miting önce parti kurmayları Batman ve ilçelerine adeta çıkarma yaptı. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Hasan Karal, Elif Esen ve GMYK Üyeleri İlker Çelik, İbrahim Gezer, Sedat Kadıoğlu ve İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman basını ile bir araya gelerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan Genel merkez yöneticileri

İL BAŞKANI MÜJDECİ’YE ÖVGÜ

Genç yaşına rağmen başarılı teşkilat çalışmalarıyla Batman’da önemli çalışmalar yapan il başkanı Melik Müjdeci’yi ve ekibini kutladılar. Akşam saatlerinde Çömçe lokantasında düzenlenen basın Toplantısının açılış konuşmasını yapan il Başkanı Melik Müjdeci “ Geride kalan sadece birkaç yıl içerisinde Türkiye olarak çok büyük bir yoksulluğa sürüklendik. Türk Lirası'nda yaşanan erime ve iğneden ipliğe gelen zamlar nedeniyle bir avuç zengin daha da zenginleşirken; emekçilerimiz, sağlıkçılarımız, öğrencilerimiz, emeklilerimiz... kısacası tüm vatandaşlar olarak kaybettik. Bunun yegane sebeplerinden biri İktidar partisi ve peşine takılan küçük ortakların ülkemizdeki barışı, birliği ve beraberliği bozma pahasına ortaya koyduğu yanlış politikalardır.”dedi. 

“HALK FAKİRLEŞİYOR”

Genel Başkan yardımcısı Elif Esen ise konuşmasında “DEVA Partisi olarak yürüttüğümüz faaliyetlerden biri de kapı kapı dolaşmak ve kadınlarla buluşmak. Maalesef bugün ailelerimizde, evlerimizde derin bir yoksulluk var. Bu yoksulluk bugün Türkiye’nin dört bir yanında gördüğümüz gibi Batman’da da derinden hissediliyor. İktidarın yanlış, çözüm üretemeyen politikaları ile ortaya çıkan bu yoksulluk aynı zamanda hem fiziki hem de psikolojik şiddeti de derinden körüklüyor.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=