Lütfen bekleyin..



Celil Demir BATSO için hedeflerini açıkladı

25 Eylül 2022, 14:49 - Okunma: 385

BATSO Başkan Adayı Celil Demir grup adaylarıyla birlikte Ziyade et lokantasında sabah kahvaltısında basın toplantısı düzenledi. Aday tanıtımının yapıldığı toplantında konuşan Demir seçime genç ve dinamik bir ekiple girdiklerini belirterek nitelikli ve güçlü bir meclis grubu hedefinde olduklarını belirtti. Toplantıda konuşan BATSO Başkan Adayı Celil Demir; “8 Ekim 2022 tarihindeki BATSO seçimlerine 7 grupta da

nitelikli ve güçlü isimlerle giriyoruz. Bütün adaylarımız ve hatta üyelerimiz ile birlikte kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Tek amacımız BATSO Üyelerimize ve Batman halkına hizmet etmektir. Bizler dava ve görev adamlarıyız. Batman halkının kazanması, gelişmesi, kalkınması ve işsizliği bitirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz.Şehrin sadece ekonomisi değil, engellisi, tabiatı, suyu, kültürü, sporu ve yaşam kalitesi gibi unsurları ile sosyal sorumluluk kapsamında ilgilenilecek. Odanın bağlı bulunduğu yasalar ve yetkinlikler çerçevesinde gerçekleştireceğimiz tüm faaliyetleri sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik anlayışı ile organize edeceğiz. Böylelikle hizmet kalitesini artırırken çevresel duyarlılığı da destekleyeceğiz." diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=