Lütfen bekleyin..



Musa Anter davası zaman aşımına uğradı

22 Eylül 2022, 19:36 - Okunma: 280

Musa Anter cinayeti davasının 37’inci duruşmasında savcılık, 30 yıllık sürenin dolduğu gerekçesiyle zaman aşımı kararı talep etti. Mahkeme davanın düşürülmesine karar verdi. Katledilen Anter’in oğlu Dicle Anter, “Esasında o kadar çok delil, veri varken, failler belli iken, bu faillerin şu anda ellerini kollarını sallayarak, toplum içerisinde

katil sıfatıyla gezmeleri gerçekten üzücü bir olaydır. Bu kararı alanlar bunları düşünmeliydi. Yarın, öbür gün onlarında başına gelebilir. Türkiye’de yarın ne olacağı belli değil. Bugün başka bir şey gelir, her şey ters düz olur” dedi. Davayı Avukat Selim Okçuoğlu ile birlikte 1996 yılından bu yana takip ettiğini anlatan Anter, “Babamı kaybettim. Bir insanım ve böyle bir cinayetle, babamın benden alınmasını hala kabullenemiyorum. Mezarı başına her gittiğimde ‘ne yapacağım, ne yapabilirim’ diye soruyorum kendisine, bazen o kadar çaresiz kalıyorum. Ama maalesef bu işler böyle oluyor. Bu karara karşı hem üzgün hem kızgın hem de öfkeliyim” dedi.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=